Hopp til innholdet

Hafslo 2011

 

Da var årets tyskertreff over, da det viste seg at interessen ikke var helt på topp så gjorde vi det om til Hi-treff isteden og åpna for andre raser som ville være med også. Endte opp med 21 hunder over helga, 13 tyskere, 6 Border, 1 Fox og en Dachs.

Hi treninga starta kl 18 på fredag og med noen små justeringer på hiet så var alt klart, det var stor spreding på hundene fra de godt erfarne til hunder som aldri hadde vert i hi før. Det viste seg nå som tidligere at tyskerne stilte i en særklasse her, all som var inne for første gang tente umiddelbart og var godt i gang i hiet etter kort tid.

Lørdagen starta med blodspor prøve for de som var interessert og tre tyskere stilte til start, forholdene var gode det hadde regna mye om natta og klarna opp på morgonen. Av tre startende så fikk alle 1. premie og to vart tildelt HP i tillegg.

Så var det å bruke resten av dagen til hi-trening og avslutta med koselig samvær og middag på kvelden.

Søndag morgen var det hi-prøve med tre hunder til start, to tyskere og en border. Resultatlista her vart ganske svart, med to tyskere med 1.premie og Cert og en Border som vart trukket av fører og fikk 0. 

Etter prøven var det ny runde med hi-trening for de som ville, før snutene vart vendt heimover igjen.

 

Vi må få rekke en spesiell takk til Steinar og Aase som var med å gjøre dette mulig, Steinar som dommer og trener og Aase som trener. Samt Jan-Inge som har hatt alt arbeidet med å lage hi og organisere treffet og legge alt til rette for oss her, og sist men ikke minst Morten som var så velvillig til å stille med rev til trening og prøve.

 

Og en liten gratulasjon til Klokkarsteinen’s D-Shana som fikk tre championat i løpet av helga, Norsk & Svensk Jaktchampion (Hi) og Norsk Viltspor Champion.