Hopp til innholdet

Tysk jaktterrier treff 2022

Då er årets treff over, det har vert veldig kjekt. Sol og strålande vær,positive ,hjelpsome folk og eksemplariske hunder .Ekstra stas i år då det var første prøven klubben hadde i eigen regi ! Sporprøver,utprøving på hi,testing på permogris,PLL og myapeti testing utført av dyrlege Brede Seim og hjelper Sara. Uoffisiell anleggsprøve (utan drev) nydelig koltbord lørdagskvelden med premieutdeling og sosialt lag.Vi har allerdede retta tankane mot neste års treff,og fått gode idear frå medlemmane,vi gler oss.

På tampen vil vi bare sei TUSEN TAKK for all hjelp før/under og etter treffet,flinke dommera og blodsporleggere.Stålkontroll på både hi og permogris. Hans Olav som har laga unike medaljer i år og, utruleg kjekt. Vi er kjempeheldige og fått fantastiske sponsing til treffet. Dei som har sponsa oss i år er :

¤ Zeizz Norge  ¤Våpenlofte As/Jaktia Førde  ¤Hausken  ¤Flåten anleggservice As  ¤Sogn og Fjordane Bygg AS  ¤Hafslo Målarservice As ¤Sogn varme &Piperehabilitering  ¤Sogn Elektro As  ¤ Europris Kaupanger  ¤ Kennel Klokkarsteinen

Blodsporprøve Hafslo-Tyskjaktterrier treffet 2022

EK Spor:

Prøvevinnar Bøverlias Unike (Norsk elghund sort) eigar Arild Ove Borlaug.

Nr.2 Buster vom Fuchskøppel (Alpin Dachsbracke) eigar Atle Kristoffersen.

Nr.3 NJCH Klokkarsteinens Raiko (Tysk Jaktterrier) eigar Øyvind Trellevik.

AK Spor:

Prøvevinnar og rasemester Hivlingens Trude,eigar Øyvind Trellevik og Jan inge Skjerven.

Nr.2. Åreianes Kita,eigar Audun Håkedal

Nr.3 Hivlingens Sigun,eigar Kjetil Refsdal.

Rasemesterskap :

Rasemester vart NJCH Klokkarsteinens Raiko,eigar Øyvind Trellevik med

Nr2. NUCH NORD VCH Klokkarsteinens Moniqe,eigar Geir Egil Aasbak.

Nr3. NJCH N SE VCH Sotravens Diana Von Silferstråle, eigar Hans Olav Nordli.